Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Fina Films de tu a tu

#sÈRIESDOCUMENTALS

Introduction

Hola a tothom!  En poques  paraules...  Sèries documentals. De 8 a 10 capítols per temporada. Cada capítol tindrà una durada d'uns 10 minuts aproximadament. Durant l'any (Esperem que en siguin molts i molts) s'estrenaran 3 temporades. La temàtica de cada temporada serà escollida pels mecenes d'entre unes quantes opcions. "... Temes  dels que no es sol parlar, temes tapats, molts són importants, urgents, alguns d'aquests podem intuir perquè estan tapats... Rumors, sospites... Per què no posar el dit a la llaga?... Anar més enllà del rumor? Fins al final si es pot o... Si et deixen. Hi ha qüestions  inexistents, invisibles per molts que per altres són la seva raó de ser, la seva vida." 

 L'audivisual com tot,  necessita recursos. Requereix moltíssimes hores de feina, equip humà (encara que sigui reduït), bon material tècnic, etc. Entenem que la creació ha de ser lliure en el fons i en la forma. Els creadors es deuen només a ells mateixos i a la seva audiència. Si voleu que us parlin de qüestions sobre les quals alguna vegada heu pensat " I d'això per què ningú en parla?", nosaltres ho farem des de la creativitat i amb la nostra llengua.

Gallery

Connections

Fina Films de tu a tu is supported by:

Posts

Sorry, we couldn't load the results.