Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Fina Films de tu a tu

#sÈRIESDOCUMENTALS

Com ho farem tot això? El procés de creació de les sèries documentals sempre serà semblant: La primera setmana, els mecenes escollireu la temàtica que es tractarà durant la temporada . La setmana següent coneixareu la persona que conduirà aquesta temporada. Durant els dos mesos que vindran, una o dues vegades a la setmana , tots els mecenes podreu veure l'evolució de la sèrie. Veureu fragments de totes les fases:  Guió, pre-producció i rodatge. I una vegada finalitzats aquests dos mesos... Començarem amb un capítol setmanal.
Nivell 2
A part de veure les sèries documentals que  seran les vostres, en veureu tot el procés de creació des de la pàgina en blanc fins el " Com es va fer" (Making off ) del rodatge. També tindreu accés a l'evolució dels altres projectes de Fina Films.
3,00 € mensuals
Nivell 1
A part de veure les sèries documentals que seran les vostres, veureu tot el procés de creació des de la pàgina en blanc fins el " Com es va fer" (Making off) del rodatge. També tindreu accés a l' evolució de altres projectes de Fina Films. I finalment, podreu triar, en cas que així ho decidiu, una peça de marxandatge de Fina Films (Samarretes, gorres,  mascaretes, etc), cartells de projectes anteriors o DVD's de documentals realitzats anteriorment. Se us enviarà a casa.
5,00 € mensuals